BOKA STUDION

Gör så här

— Obs: Om du använder en telefon eller platta, installera först gratisappen Microsoft Excel. Den behövs för att kunna skriva i bokningslistan. Om du använder en dator (PC eller Mac) behöver du däremot inte installera Excel.

— Det kan hända att bokningslistan inte syns på den här sidan. Det beror mest på vilken webbläsare du använder. Men du kan fortfarande skriva in din bokning i listan genom att klicka på knappen Lägg till / ta bort bokning. Efter du gjort en ändring i listan kan den börja synas på sidan.

1. Klicka på knappen “Lägg till / ta bort bokning” nedan. Då öppnas bokningslistan som en Excel-fil. Om du får logga in, använd din skol-inloggning.

 

2. Klicka i rutan vid den dag och under den tid då du vill boka studion. Skriv ditt namn i rutan.

 

3. För att spara listan med din ändring, klicka på en annan ruta var som helst i listan. Då sparas den senaste ändringen du gjort. Listan sparas även automatiskt varje minut.

 

4. Nu är din ändring sparad i listan. Då kan du stänga Excel-filen. Det är bara att kryssa bort den.

Om listan visas i rutan nedan borde din ändring synas där på en gång, men det kan även dröja ett par minuter innan den nyaste ändringen dyker upp. Ändringen finns dock sparad i filen redan nu.

Boka tid i studion

Nuvarande vecka: 44  

Lägg till / Ta bort bokning