Knapp: Till framsidan.
Knapp: Studier.
Knapp: Hotell.
Knapp: Konferens.
Knapp: Event.
Knapp: Restaurang.
Knapp: Bar.
Svefi  Bild: Liten pil.  Studier  Bild: Liten pil.  Inriktning: Allmänna kurser samt Inredning  Bild: Liten pil.  Allmän kurs: Inredning
Suomi.

 

Tyvärr kommer vår inredarutbildning att läggas på is det här läsåret eftersom vi känner att vi behöver fräscha upp kursinnehållet från grunden.

Utbildningen kommer tillbaka i helt ny form till hösten 2020 med många nya och spännande moment, och du är naturligtvis varmt välkommen att ansöka igen då! Det går att börja ansöka till nästa års utbildningar strax efter årsskiftet!

Utbildningen Allmän kurs: Inredning är för dig som vill få behörighet att läsa på antingen gymnasie- eller högskolenivå.

Här får du studera de gymnasie- eller grundskoleämnen du saknar behörighet i. På så vis får du komplettera dina betyg, vilket ger dig möjlighet att gå vidare till studier på högre nivå. Men det går precis lika bra att bara läsa de ämnen som intresserar dig!

Utöver de ämnen du väljer att läsa så får du även studera bland annat färg och form, textil, ljussättning, färgsättning, formgivning, konst-, design- och möbelhistoria och materiallära, samt vissa datorprogram för design.

Och du får förstås studera och jobba tillsammans med de övriga inredareleverna och bland annat inreda olika rum och lokaler inför skolans många evenemang.

När du är klar har du inte bara fått en bra kunskapsgrund inom inredning, du har även gett dig själv möjligheten att läsa vidare på högre nivå.

 

Efter slutförd kurs
Efter slutförd kurs beräknas du ha uppnått följande:

  • Du har förbättrat dina baskunskaper i allmänna ämnen och/eller uppnått behörighet till vidare studier.
  • Du har förstärkt din personliga utveckling.
  • Du har fått grundläggande teoretiska och praktiska kunskaper i inredning, inredningsarbetet, skissmetoder, planritning, med mera.

 

Bild: Pil. KURSEN OMSTRUKTURERAS.
ANSÖK GÄRNA TILL HÖSTEN 2020!

Ansökan sker via Schoolsoft, en gemensam registreringsplats för Sveriges skolor.

Om du redan har ett Schoolsoft-konto från tidigare studier så kan du logga in med det. Annars kan du snabbt och enkelt skapa ett nytt konto direkt på ansökningssidan. Sedan får du ansöka med det.

(Observera: Om du inte har svenskt personnummer kan du inte skapa ett konto hos Schoolsoft! Använd i så fall det här ansökningsformuläret istället.)

Om du hellre vill ansöka via pappersblankett, välj mellan Word och PDF. Skriv sedan ut blanketten, fyll i den, och posta den. Adressen finns på blanketten.

 Allmän info om utbildningen
 Tidigare elever berättar om utbildningen
 Kursansvarig: Annika Kronqvist
Fakta om Allmän kurs: Inredning

Heltidsstudier, 1-3 år

Kursperiod:
Kursen görs om under läsåret HT19–VT20. Välkommen att ansöka till hösten 2020! Du kan ansöka till det låsäret strax efter årsskiftet 2019.

Antagningsbesked:
Antagningsbeskedet skickas ut inom två veckor efter antagningsintervjun genomförts.

Material- och teknikavgift:
2800 kr per läsår (i avgiften ingår kopior, försäkring, studiebesök, med mera).

Anmälningsavgift:
Anmälningsavgiften är 500 kr. Den utgör en del av material- och teknikavgiften och betalas när du blivit antagen och tackar ja till utbildningen. Anmälningsavgiften återbetalas ej. sök, visst material, med mera)

 

  Antagningsvillkor:
Minst 18 års ålder (i vissa fall ges dispens). Intervju. Antagning sker inom 3 dagar efter intervjun.

Studietakt:
100%

Boende under studietiden:
Svefi har elevrum att hyra. Du kan anmäla ditt intresse när du ansöker till en utbildning. Det finns även lägenheter att hyra i stan, och du får en lista på hyresvärdar med ansökningsbeskedet.

Mer information:
Annika Kronqvist
Tfn: 0922 - 688 00 (växel), 0922 - 688 17
[javascript protected email address]

Knapp: Kontakta Svefi.
Knapp: Till Svefis bildgalleri.
Knapp: Om Svefi.
Knapp: Svefi tjänster.
Knapp: Svefis webbradio. Knapp: Svefi på YouTube. Knapp: Svefi på Facebook.
Knapp: Nätbildarna: Utbildning på nätet.
© Svefi