Knapp: Till framsidan.
Knapp: Studier.
Knapp: Hotell.
Knapp: Konferens.
Knapp: Event.
Knapp: Restaurang.
Knapp: Bar.
Svefi  Bild: Liten pil.  Studier  Bild: Liten pil.  Performance
Suomi.

Studier: Performance

Performance förenar flera konstarter (bildkonst, dans, teater, musik) till en total föreställning.

 

Performance Art: Särskild kurs
Praktisk utbildning med teoriinslag som genomförs under ledning av yrkesverksamma konstnärer. Utbildningen är multikonstnärlig–den enda i sitt slag–med tyngdpunkt på performance och aktionskonst.

Performancekonstnär: Eftergymnasial yrkesutbildning (EGY)
Praktisk utbildning med teoriinslag som genomförs under ledning av yrkesverksamma performancekonstnärer, bildkonstnärer samt entreprenörer. Du får redskap för att starta egna performancegrupper, kunskaper i scenteknik, samt hur man leder grupper och arbetar som performancekonstnär.

 

Särskilda kurser har specifika inriktningar och är till för att ge dig en solid grund att stå på innan du söker dig vidare.

Eftergymnasiala yrkesutbildningar (EGY) förbereder dig inför arbetslivet inom din valda inriktning. Du får erfarenhet och de kunskaper som behövs för att du ska kunna stå på egna ben och jobba med det du lärt dig.

 

 

* Med "gymnasiegemensamma ämnen" menas svenska, engelska, matematik, historia,samhällskunskap, religionskunskap samt naturkunskap. Om du vill få högskolebehörighet läser du de ämnen du ännu ej har godkända betyg i. Annars får du läsa de kärnämnen som intresserar dig.

Knapp: Kontakta Svefi.
Knapp: Till Svefis bildgalleri.
Knapp: Om Svefi.
Knapp: Svefi tjänster.
Knapp: Svefis webbradio. Knapp: Svefi på YouTube. Knapp: Svefi på Facebook.
Knapp: Nätbildarna: Utbildning på nätet.
© Svefi