Knapp: Till framsidan.
Knapp: Studier.
Knapp: Hotell.
Knapp: Konferens.
Knapp: Event.
Knapp: Restaurang.
Knapp: Bar.
Svefi  Bild: Liten pil.  Studier  Bild: Liten pil.  Inriktning: Musiker och Studiomusik
Suomi.

Inriktning: Musiker och Studiomusik

Vi har flera olika musikutbildningar på Svefi:

Utbildningen Musiker ger dig en bred musikalisk grund med ämnen som huvudinstrument, bi-instrument, musikteori, gehör, ensemble, körsång, med mera. Och du får naturligtvis jobba med musik både inför och under skolans många evenemang, så du kommer att få gott om konsertvana och praktiska erfarenheter.

Prova på musik är en allmän kurs där du får läsa de gymnasie- eller grundskoleämnen du saknar behörighet i, eller som bara intresserar dig. Samtidigt får du prova på olika musikämnen! Du behöver inga förkunskaper utan det räcker med att du på något sätt är intresserad av musik.

Studiomusik vänder sig till dig som främst vill arbeta med musik i studio. Du får studera och spela musik, bland annat på skolans många evenemang men även i nära samarbete med ljudteknikeleverna under inspelningar. Så du kommer att få gott om konsert- och spelvana, både på scen och i studio!

Samtliga utbildningar är CSN-behöriga, läses på heltid på skolan och ger en bra grund inför vidare studier.

Vi har även utbildningar inom Singer/Songwriter och Sång.

 

 

Bild: Allmän kurs: Musiker.   Allmän kurs: Musiker

I vår allmänna kurs med inriktningen Musiker får du läsa de grundskole- eller gymnasieämnen du saknar behörighet i, eller som du kanske bara är intresserad av. Samtidigt får du studera och spela musik, både enskilt och tillsammans med de övriga musikeleverna.

 
 
Bild: Musiker: Särskild kurs.   Musiker: Särskild kurs

För dig som vill fokusera dina studier på musik. Du får en bred musikalisk utbildning samt gott om praktiska erfarenheter av att spela på olika evenemang, både på och utanför skolan!

 
 
Bild: Musiker: EGY.   Musiker: Eftergymnasial yrkesutbildning

Här får du studera och jobba med musik, både teoretiskt och praktiskt på olika konserter och evenemang. Du får dessutom de kunskaper och erfarenheter som behövs för att inleda ett yrkesliv som musiker och egen företagare.

 
 
Bild: Musikproduktion.   Musikproduktion

En utbildning för dig som vill skapa musik i studio och spela in, komponera, arrangera och mixa både dina egna och andras låtar. Fokus ligger på att utveckla ditt musikskapande både kreativt och ljudtekniskt.

 
 
Bild: Allmän kurs: Prova på musik.   Allmän kurs: Prova på musik

Prova på musik är en allmän kurs där du får läsa de grundskole- eller gymnasieämnen du saknar behörighet i, eller som bara intresserar dig. Samtidigt får du prova på olika musikämnen! Du behöver inga förkunskaper utan det räcker med att du på något sätt är intresserad av musik.

 
 
Bild: Allmän kurs: Studiomusik.   Allmän kurs: Studiomusik

I vår allmänna kurs med inriktning mot studiomusik får du läsa de grundskole- eller gymnasieämnen du saknar behörighet i, eller som du kanske bara är intresserad av. Samtidigt får du studera och spela musik, både live på scen samt i studio i nära samarbete med ljudteknik-eleverna.

 
 
Bild: Studiomusik: Särskild kurs.   Studiomusik: Särskild kurs

För dig som främst vill arbeta med musik i studio. Du får studera och spela musik, bland annat på skolans många evenemang men även i nära samarbete med ljudteknikeleverna under inspelningar .Du bör kunna ditt instrument väl och ha en gedigen musikalisk bakgrund. Gästlärare medverkar som producenter inom sina genrer.

Tillbaka till studiesidan

Knapp: Kontakta Svefi.
Knapp: Till Svefis bildgalleri.
Knapp: Om Svefi.
Knapp: Svefi tjänster.
Knapp: Svefis webbradio. Knapp: Svefi på YouTube. Knapp: Svefi på Facebook.
Knapp: Nätbildarna: Utbildning på nätet.
© Svefi