Knapp: Till framsidan.
Knapp: Studier.
Knapp: Hotell.
Knapp: Konferens.
Knapp: Event.
Knapp: Restaurang.
Knapp: Bar.
Svefi  Bild: Liten pil.  Studier  Bild: Liten pil.  Musik/Studiomusiker
Suomi.

Studier: Musik/Studiomusiker

Kurser för dig som vill öka dina kunskaper inom instrument- och ensemblespel. Utbildningarna ger goda grunder för fortsatta studier.

Vi har även utbildningar inom inriktningen sång.

 

Musiker: Eftergymnasial yrkesutbildning (EGY)
Musikerutbildningen är en yrkesutbildning för aspirerande musiker. Du kommer att få arbeta både live och i studio, samt få grundläggande kunskaper inom olika praktiska och teoretiska musikämnen, ljudteknik samt entreprenörskap.

Allmän kurs: Musiker
För dig som vill studera och spela musik samt få behörighet till vidare studier eller förbättra dina baskunskaper inom olika gymnasiegemensamma ämnen*. Tonvikten ligger på ökad grundläggande musikkunskap.

Allmän kurs: Pröva på musik
Pröva på något kul: Musik och allmänna ämnen! Det behövs inga förkunskaper i
musik för att gå kursen utan det räcker med att du är intresserad. Tillsammans med musikämnena får du läsa ett eller flera gymnasiegemensamma ämnen* i din egen takt och på det sätt som bäst passar dig, antingen för att läsa in behörighet till vidare studier eller bara för att förbättra dina baskunskaper.

Allmän kurs: Studiomusik
För dig som vill studera och spela musik, både live och i studio, samt få behörighet till vidare studier eller förbättra dina baskunskaper inom olika gymnasiegemensamma ämnen*.

Musik: Särskild kurs
En kurs med inriktning mot rock, pop och jazz. I kursen ingår bl a huvud- och biinstrument, ensemblespel, musikteori, gehör, rytmik och musikdata. Medverkan vid egna konserter som arrangeras varje månad är en viktig del i utbildningen.

Studiomusik: Särskild kurs
En förberedande kurs för dig som vill arbeta som musiker, både live och i studio. Du bör behärska ditt instrument väl och ha en gedigen musikalisk bakgrund. Under utbildningens gång medverkar gästlärare som agerar producenter inom sina genrer.

 

Allmänna kurser låter dig främst läsa de gymnasiegemensamma ämnen du saknar godkända betyg i eller som du kanske bara är intresserad av. Du kan även välja mellan olika inriktningar så du får läsa litet annat.

Särskilda kurser har specifika inriktningar och är till för att ge dig en solid grund att stå på innan du söker dig vidare.

Eftergymnasiala yrkesutbildningar (EGY) förbereder dig inför arbetslivet inom din valda inriktning. Du får erfarenhet och de kunskaper som behövs för att du ska kunna stå på egna ben och jobba med det du lärt dig.

 

 

* Med "gymnasiegemensamma ämnen" menas svenska, engelska, matematik, historia,samhällskunskap, religionskunskap samt naturkunskap. Om du vill få högskolebehörighet läser du de ämnen du ännu ej har godkända betyg i. Annars får du läsa de kärnämnen som intresserar dig.

Knapp: Kontakta Svefi.
Knapp: Till Svefis bildgalleri.
Knapp: Om Svefi.
Knapp: Svefi tjänster.
Knapp: Svefis webbradio. Knapp: Svefi på YouTube. Knapp: Svefi på Facebook.
Knapp: Nätbildarna: Utbildning på nätet.
© Svefi