Knapp: Till framsidan.
Knapp: Studier.
Knapp: Hotell.
Knapp: Konferens.
Knapp: Event.
Knapp: Restaurang.
Knapp: Bar.
Svefi  Bild: Liten pil.  Studier  Bild: Liten pil.  Inriktning: Ljudteknik
Suomi.

Inriktning: Ljudteknik

Utbildningarna inom ljudteknik ger dig gedigna grundkunskaper inom modern ljud- och inspelningsteknik. Du får studera bland annat inspelningsprogram, PA-system och mikrofoner, mixnings- och lyssningsteknik, akustik, musikdata, musikteori, med mera.

Du får även rigga och mixa ljud under olika konserter och evenemang både på och utanför skolan, vilket ger dig gott om praktiska erfarenheter!

Samtliga utbildningar är CSN-behöriga, läses på heltid här på Svefi, och ger en bra grund inför vidare studier.

"Svefi - stora resurser i en personlig och tillgänglig miljö. Bra mentorskap, rikt kursinnehåll och familiär gemenskap bidrar till en mångsidig utbildning inom ljudteknik. Svefi är ett koncept du inte hittar någon annanstans."

– Jonas Lindström, studerande vid Ljudteknik EGY 2016

 

 

 

Bild: Allmän kurs: Ljudteknik.   Allmän kurs: Ljudteknik

I vår allmänna kurs med inriktning mot ljudteknik får du läsa de grundskole- eller gymnasieämnen du saknar behörighet i, eller som du kanske bara är intresserad av. Samtidigt får du studera och arbeta med ljudteknik tillsammans med de övriga ljudteknikeleverna.

 
 
Bild: LIVE: Ljudteknik och scenljus.   LIVE: Ljudteknik och scenljus

En utbildning för dig som vill kunna designa, rigga och mixa både ljud och ljus på livekonserter, teater och andra event. Du får jobba både på och utanför skolan, och får goda kunskaper inför såväl arbetslivet som vidare studier.

 
 
Bild: Ljudteknik: Särskild kurs.   Ljudteknik: Särskild kurs

Här får du studera och jobba med ljudteknik. Utöver de teoretiska ämnena kommer du dessutom att få jobba med egna projekt samt rigga och mixa ljudet inför och under skolans evenemang, vilka kan vara allt från föreläsningar till utomhuskonserter!

 
 
Bild: Ljudtekniker: EGY.   Ljudtekniker: Eftergymnasial yrkesutbildning

En eftergymnasial yrkesutbildning där du får studera och jobba med ljudteknik. Du får dessutom de kunskaper och erfarenheter som behövs för att inleda ett yrkesliv som ljudtekniker och egen företagare.

 
 
Bild: Allmän kurs: Ljudteknik för synskadade.   Allmän kurs: Ljudteknik för synskadade

I vår allmänna kurs med inriktning mot ljudteknik för synskadade får du läsa de grund- eller gymnasieämnen du saknar behörighet i, eller som du kanske bara är intresserad av. Samtidigt får du studera och arbeta med ljudteknik tillsammans med de övriga ljudteknikeleverna. Vi har hjälpmedel och material som är särskilt anpassade för dina behov.

 
 
Bild: Ljudteknik för synskadade: Särskild kurs.   Ljudteknik för synskadade: Särskild kurs

Här får du som är synskadad studera och jobba med ljudteknik. Utöver de teoretiska ämnena kommer du dessutom att få jobba med egna projekt samt mixa och spela in ljud under skolans många evenemang. Vi har hjälpmedel och material som är särskilt anpassade för dina behov.

Tillbaka till studiesidan

Knapp: Kontakta Svefi.
Knapp: Till Svefis bildgalleri.
Knapp: Om Svefi.
Knapp: Svefi tjänster.
Knapp: Svefis webbradio. Knapp: Svefi på YouTube. Knapp: Svefi på Facebook.
Knapp: Nätbildarna: Utbildning på nätet.
© Svefi