Knapp: Till framsidan.
Knapp: Studier.
Knapp: Hotell.
Knapp: Konferens.
Knapp: Event.
Knapp: Restaurang.
Knapp: Bar.
Svefi  Bild: Liten pil.  Studier  Bild: Liten pil.  Inriktning: Inredning
Suomi.

Inriktning: Inredning

Inredning ger dig en gedigen grund inom just inredning och designformer.

Du kommer att få de teoretiska kunskaper som behövs för att få rum och lokaler att spegla dina planer och idéer. Du får även gott om praktiska erfarenheter då du inreder olika miljöer inför konserter och andra evenemang, både på och utanför skolan.

Utbildningen förbereder dig dessutom inför vidare studier på exempelvis högskola.

Vi har tre kurser med inriktningen Inredning. Samtliga är CSN-behöriga och läses på heltid här på Svefi. De ger även en bra grund inför vidare studier om du vill det.

 

 

Bild: Allmän kurs: Inredning.   Allmän kurs: Inredning

I vår allmänna kurs med inriktning på inredning får du läsa de grundskole- eller gymnasieämnen du saknar behörighet i, eller som du kanske bara är intresserad av. Samtidigt får du studera och jobba med inredning tillsammans med de övriga inredareleverna.

 
 
Bild: Inredning: Särskild kurs.   Inredning: Särskild kurs

Den här utbildningen ger dig en gedigen grund främst inom just inredning men även inom olika designformer. Du får både teoretiska kunskaper samt praktiska erfarenheter av att inreda olika lokaler och miljöer, bland annat inför skolans konserter, evenemang och andra tillställningar.

 
 
Bild: Inredare: Eftergymnasial yrkesutbildning.   Inredare: Eftergymnasial yrkesutbildning

En eftergymnasial yrkesutbildning där du får lära dig skapa rätt stämning och atmosfär i olika miljöer genom noga uttänkt och planerad inredning, men även sätta en personlig prägel genom kreativa och inspirerade infall. Utöver de estetiska ämnena får du dessutom de kunskaper och erfarenheter som behövs för att inleda ett yrkesliv som inredare och egen företagare.

Tillbaka till studiesidan

Knapp: Kontakta Svefi.
Knapp: Till Svefis bildgalleri.
Knapp: Om Svefi.
Knapp: Svefi tjänster.
Knapp: Svefis webbradio. Knapp: Svefi på YouTube. Knapp: Svefi på Facebook.
Knapp: Nätbildarna: Utbildning på nätet.
© Svefi