Svefi  Bild: Liten pil.  Konferens
Knapp: Byt till finska.

1 minut från IKEA • 1 minut från Finland • Unik atmosfär mitt i Haparanda

 

Svefi konferens

Upp och ner - för kreativitet och leenden.
På Svefi konferens kan vi lova dig ett möte med unik och inspirerande atmosfär som du inte mött någonstans förut. Vår kreativa miljö är till för att skapa möjligheter, att vända upp och ner på det normala för en stund och framkalla den där speciella känslan när man tänjer på invanda tankar och gränser. Överraskande detaljer i miljön får dig att höja ögonbrynen och le en smula extra.

I vårt varierande lokalutbud hittar du enkelt en miljö som passar din konferens. Välj bland stora öppna lokaler eller små intima, modernt inredda eller i gammeldags stil. Alla erbjuder det senaste inom konferensteknik och högkvalitativ utrustning.

Aktivera dig eller stanna upp!
Med vårt centrala läge mitt i Haparanda har du gångavstånd till det mesta. Vad sägs t.ex. om en shoppingtur till IKEA, en guidad tur i gamla stan, eller en promenad över landsgränsen till Finland?

Tornios centrala utbud ligger bara 15 minuter bort till fots. Snöslottet i Kemi, 20 minuter med bil.

Den viktiga maten
Svefis säreget designade och prisbelönta restaurang Minerva är en upplevelse för alla sinnen. Vår mycket populära lunchmeny erbjuder en stor salladsbuffé med hembakat bröd, samt tre varmrätter att välja mellan varje vardag, varav en är vegetariskt

 

 Konferenspaket
 Kontakta oss
Knapp: Kontakta Svefi.
Knapp: Till Svefis bildgalleri.
Knapp: Om Svefi.
Knapp: Svefi tjänster.
Knapp: Svefi på YouTube. Knapp: Svefi på Facebook.
Knapp: Nätbildarna: Utbildning på nätet.
© Svefi