Svefi  Bild: Liten pil.  Konferenssit
Knapp: Svenska.
Sivujen suomenkielistä versiota työstetään

 

Bild i innehållsrullaren.
Bild i innehållsrullaren.
Bild i innehållsrullaren.
Bild i innehållsrullaren.
Bild i innehållsrullaren.
Bild i innehållsrullaren.

 

Svefi konferenssit

Asiat päälaellaan –  luovuutta ja hymyä suupieliin.
Voimme järjestää kokouksen tai konferenssin, jonka ilmapiiri on ainutlaatuinen ja inspiroiva ja jollaista et ole aiemmin kokenut. Luova ympäristömme kannustaa uusien mahdollisuuksien hyödyntämiseen; normaali käännetään hetkeksi päälaelleen ja totuttuja rajoja ja ajatuksia koetellaan. Ympäristön yllättävät yksityiskohdat saavat monenkin kulmakarvat kohoamaan ja hymyn suupieliin.  

Tilamme ovat vaihtelevia ja löydät helposti konferenssiisi sopivan ympäristön. Voit valita suuria, avoimia saleja tai pieniä, modernisti tai vanhan ajan tyylin mukaan sisustettuja huoneita. Kaikissa on viimeisin konferenssitekniikka ja korkealaatuiset varusteet.

 

Ole aktiivinen tai rentoudu!
Olemme keskellä Haaparantaa ja meiltä on melkein kaikki vain kävelymatkan päässä. Mitenkä olisi kävely Tornionjoen rannalla, josta voi katsella Suomea toisella puolen jokea, shoppailu IKEAssa tai kierros Ruotsin ainoalla rajanylittävällä golfkentällä? Meillä on myös tiloja rentoutumiseen ja vapaa-ajan harrastuksiin, kuten esim. sauna, kuntosali, käsityöhuone, musiikkistudioita jne.

 

Mitä tämä maksaa?
Olemme sitä mieltä, että on turhaa maksaa liikaa. Siksi räätälöimme sinulle konferenssin, jossa sinä valitset sisällön ja maksat ainoastaan siitä, mitä tarvitset.

Tervetuloa kaikkia aisteja palvelevaan konferenssiin. Lupaamme, että teemme kaikkemme, jotta juuri sinä viihtyisit.  


 Muuta tarjottavaa
 Konferenssipaketti
 Yhteystiedot
Knapp: Kontakta Svefi.
Knapp: Till Svefis bildgalleri.
Knapp: Om Svefi.
Knapp: Svefi tjänster.
Knapp: Svefis webbradio. Knapp: Svefi på YouTube. Knapp: Svefi på Facebook.
Knapp: Nätbildarna: Utbildning på nätet.
© Svefi