Knapp: Till framsidan.
Knapp: Studier.
Knapp: Hotell.
Knapp: Konferens.
Knapp: Event.
Knapp: Restaurang.
Knapp: Bar.
Svefi  Bild: Liten pil.  Jobba på Svefi

 

Vill du bli vår nya kollega?

Svefi söker en deltagar-/elevassistent till allmän kurs  

Svefi folkhögskola erbjuder främst utbildningar inom olika estetiska områden såsom musik och konst. Utöver dessa har vi även utbildningar på allmän kurs. Dessa riktar sig främst till dem som saknar grundskole- eller gymnasiebehörighet och ger dem möjlighet att komplettera sina betyg inför vidare studier eller ökade yrkesmöjligheter.

Svefi är en central mötesplats, både lokalt och regionalt. Det är även ett bildnings- och kulturcentrum, som både försöker tillvarata de möjligheter samt anta de utmaningar samhällsutvecklingen för med sig. Minoritetsfrågor har en viktig plats i verksamheten, och den finska minoriteten har en särskilt viktig ställning, som genomsyrar hela verksamheten och de aktiviteter och projekt vi genomför.

Vi har dessutom ett nära samarbete med näringslivet överlag. Vår huvudman är Föreningen för Sverigefinska folkhögskolan i Haparanda. Den består av Finlandssamfundet, Haparanda stad, samt föreningen Svefis vänner.

Nu söker vi dig som tycker om och är van att bemöta deltagare i behov av särskilt stöd. Du är självgående och ser vad som behöver göras. Du tar stort ansvar för din uppgift och har ett flexibelt och inkluderande förhållningssätt. Du är bra på att anpassa dig och har lätt att samarbeta. Du är dessutom trygg i din roll och bidrar till arbetslaget med engagemang och idéer. 

Uppdraget innebär att ge individanpassade insatser till deltagarna i syfte att de ska klara sina uppsatta mål. Ditt uppdrag består av att följa med och vara ett särskilt stöd för enskilda deltagare i nära samarbete med lärarna.  

Vi ser att du har mångårig yrkeserfarenhet som elev/lärarassistent. Det är meriterande om du har genomgått en elev/lärarassistent- eller socialpedagogisk utbildning.

 

Varaktighet

Heltid, tillsvidareanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Anställningen inleds med en provanställning à sex månader.

 

Lön

Enligt överenskommelse.

 

Övrigt

Vi ser både jämn könsfördelning och mångfald som en styrka och välkomnar därmed ansökningar från människor med olika bakgrund.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2018-05-20.

Du söker tjänsten genom att skicka in CV och personligt brev via e-mail till marie.jarvinen@svefi.net.  

 

Kontaktpersoner

Marie Järvinen, rektor/vd, 070 - 546 99 05, e-post: marie.jarvinen@svefi.net

Elisabeth Eriksson, kursansvarig allmän kurs, 0922 - 688 14, e-post: elisabeth.eriksson@svefi.net

Janne Posti, kontaktperson Lärarförbundet Svefi, 0922 - 688 22, e-post: janne.posti@svefi.net 

 

 

 

Tillbaka till framsidan

Knapp: Kontakta Svefi.
Knapp: Till Svefis bildgalleri.
Knapp: Om Svefi.
Knapp: Svefi tjänster.
Knapp: Svefis webbradio. Knapp: Svefi på YouTube. Knapp: Svefi på Facebook.
Knapp: Nätbildarna: Utbildning på nätet.
© Svefi